Kaartilankosken näytelmäpiirin esittämän farssin on ohjannut Susanna Kolehmainen. Rooleista voi jo saada käsitystä farssin aihepiiristä.
Rooleissa:
Erkki Joutsen Mikko Piiroinen, Erkin vaimo Liisa Joutsen Tea Ikonen, Erkin Yrjö-setä Heikki Suomalainen, edellisen alivuokralainen Jorma Rusanen Juha Räisänen, Jorman kihlattu Mari Taisto Kaipainen, Kelan tarkastaja Herra Jenkanen Jarmo Jauhanen, Kelan piiriylitarkastaja neiti Kuparinen Rebekka Räisänen, hautausurakoitsija rouva Yli-Kirkkaala Kylli Kolehmainen, kriisiavustaja Saila Kessilä Raija Hintsanen.

Palkittu näytelmäpiiri:
Vuonna 2010 ryhmä tuli toiseksi valtakunnallisessa kesäteatterikilpailussa. Vuonna 2011 ryhmä voitti maakunnallisen Ylen Ranppikuumetta -kilpailun. Näytelmäpiiri on RaJuPuSu-opiston opintopiiri ja ensi-ilta on näytelmäpiirin 28.